Facilitati 2017-04-20T14:45:35+00:00

La Body Art Wellness Club, prin abonamentul de tip DRY aveţi acces la una dintre cele mai mari şi mai moderne săli de fitness din Bucureşti, sală de aerobic, spinning şi zona SPA. Sesiunile de antrenament complet şi cele de relaxare sunt astfel uşor de îmbinat. Zona SPA cuprinde: saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă.
În funcţie de programul dumneavoastră puteţi opta pentru un abonament de tip Full Time (00:00 – 24:00) sau Day Time (23:00 – 16:00).

Prin abonamentul pentru zona “Wet” aveţi acces la piscină, jacuzzi din cadrul clubului precum şi la zona SPA – saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă.
Opţional puteţi apela la antrenorii noştri pentru lecţii de iniţiere în înot sau puteţi participa la clasele de aqua aerobic.

Ştiaţi că? Pentru a înota trebuie să mobilizaţi întregul corp pentru a învinge rezistenţa apei, aceasta având o densitate de 12 ori mai mare decât a aerului. De aceea înotul este unul dintre cele mai apreciate sporturi pentru întreţinere şi tonifiere.

Program Clase Body Art

Sala de fitness are o suprafaţă de aproximativ 400 mp şi 63 de posturi de lucru. Sistemul modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt, precum şi aparatura Nautilus – profesională, dar prietenoasă, vă vor face să vă simţiţi în largul dumneavoastră. Pentru programe personalizate puteţi apela, cu încredere, la antrenorii noştri.

Sala este împărţită în zona de cardio, cu peste 20 de aparate dotate cu ecran LCD, zona de greutăţi libere, studioul de personal training, zona multifuncţională, zona de cabluri şi posturi fixe.

Ştiaţi că? Dacă aveţi un job care vă impune o viaţă sedentară, aveţi nevoie de minimum 30 de minute de mişcare în fiecare zi, timp de 5 zile pe săptămână sau de 20 de minute de exerciţii cardio intense, timp de 3 zile pe săptămână (cf. unui studiu publicat de American College of Sports Medicine).

 

Sala de aerobic are o suprafaţă generoasă, de peste 120 mp şi vă aşteaptă cu peste 10 tipuri de clase, în funcţie de nevoile şi obiectivele dumneavoastră. Antrenorii sunt specializaţi pe fiecare tip de activitate. Puteţi opta pentru clase express de 30 min, care vizează în special o anumită grupă musculară şi clase de 50 minute, mai intense, cu efecte generale de creştere a rezistenţei şi tonifiere musculară. De asemenea puteţi alege programele de dimineaţă sau cele de după-amiază.

Detalii suplimentare privind programul claselor puteţi găsi aici.

Cycling-ul este o activitate fizică tot mai populară deoarece îmbină antrenamentul cardio cu cel de forţă şi este un program uşor de urmat, indiferent de vârstă. Presiunea asupra articulaţiilor este mai mică decât cea exercitată de alte sporturi, deoarece o parte din greutatea corpului este preluată de bicicletă.

Clasele de cycling sunt de diferite intensităţi şi se desfăşoară, pe ritmul muzicii, în prezenţa unui antrenor specializat.

Sunt recomandate ca parte din programul celor care vor să slăbească, celor care vor să îşi menţină şi să îşi îmbunătăţească sănatatea sistemului cardio-vascular, a sistemului imunitar şi calitatea vieţii în general.

Suprafaţa sălii este de aproximtiv 120 mp şi este dotată cu 25 biciclete de cycling.

piscinaPiscina clubului are o dimensiune de 180 mp (20m x 9m) şi este potrivită atât pentru sesiunile de înot sportiv cât şi pentru cele de relaxare. În plus zona de piscină este dotată cu jacuzzi, şezlonguri, duşuri.

Designul modern, cu elemente de inspiraţie naturală, creează o ambianţă reconfortantă, propice pentru acest tip de activitate.

img_6271-259O zonă preferată pentru relaxare, revigorare şi tonifiere.
Vă puteţi bucura de efectul terapeutic al apei calde pentru revigorare după o sesiune intensă de activitate fizică şi pentru ameliorarea eventualelor dureri musculare sau articulare.

Ştiaţi că?
Studiile arată că sesiunile regulate de jacuzzi stimulează metabolismul iar efectul hidromasajului detensionează musculatura şi ameliorează suferinţele de umeri, spate şi ale bazinului (conform British Journal of Rheumatology)

saunaÎn cadrul clubului Body Art Wellness Club aveţi acces la o saună uscată cu beneficii sporite prin adăugarea efectelor terapeutice ale sării.
Pereţii din cărămidă din sare de Himalaya reprezintă o bogată sursă de substanţe micronutritive, esenţiale pentru menţinerea sănătăţii.
Prin încălzirea cărămizilor de sare, are loc procedeul de ionizare, producându-se ioni negativi ce stabilesc un climat natural, mai pur. Astfel organismul poate asimila în mod natural minerale precum calciu, magneziu şi iod.

Ştiaţi că? Printre beneficiile aerului ionizat negativ se numară alinarea suferinţelor cauzate de astm, bronşită, probleme cardio-vasculare, alergii şi stres prelungit.

hammamHammamul – sau sauna umedă – are o capacitate de 12 persoane. Acest tip de saună este foarte popular în Orient şi s-a răspândit tot mai mult în ultimele decenii şi în Occident. Beneficiile recunoscute sunt: curăţirea profundă a pielii, regenerarea celulară a ţesuturilor şi creşterea activităţii sistemului imunitar. Astfel, sauna umedă este eficientă în prevenirea bolilor de sezon: gripă, bronşită, răceli şi sinuzite, dar şi pentru relaxare generală, stimularea hipofizei şi glandelor suprarenale, îmbunătăţirea respiraţiei (astm) şi ameliorarea durerilor reumatice.

poze de la Body Art Wellness Club