Promotii 2017-10-12T09:47:38+00:00

Antrenează-te cât e Day Time-ul de mare!

Nu contează atât de mult când faci sport. Contează să faci, așadar, dacă ai un program încărcat care nu îți permite să mergi la sală la ore fixe, îți oferim o serie de pachete speciale pentru tine.

Pachetele DAY TIME (acces 23:00 – 16:00) de la Body Art Wellness Club sunt perfecte pentru toți cei care au un program flexibil.

Marele avantaj pe care îl oferă este faptul că îți permit să mergi la sală oricând, chiar și la 02 noaptea. Centrul nostru de fitness este deschis NON STOP pentru tine pentru a-ți oferi acces la toate facilităţile sale: sală de fitness cu echipamente de ultimă generaţie, clase aerobic susţinute de antrenori cu experienţă vastă în domeniu, zonă SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă), piscină şi jacuzzi.

Ce înseamnă cele 3 pachete și cât costă?

  • Pachetul FOCUS este un pachet pentru 3 luni de zile, timp în care te poți bucura de toate avantajele oferite de club. Costul acestui pachet începe de la 80 de euro pentru varianta day time dry (acces 23:00 – 16:00; sală fitness, aerobic şi SPA).
  • Pachetul TONUS este asemănător, diferența fiind că este valabil 6 luni, iar costul începe de la 150 de euro pentru aceeaşi variantă menţionată mai sus.
  • Pachetul ACTIV este cel mai avantajos, fiind destinat pentru un an întreg, costul începând de la 290 de euro, de asemenea pentru acces day time dry (acces 23:00 – 16:00; sală fitness, aerobic şi SPA).

Este bine de știut că toate prețurile conțin TVA și că oferta nu se cumulează cu alte oferte derulate de către Body Art Wellness Club.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0731.111.113 sau trimite un email la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

MAKE YOUR FIRST DANCE SPARKLE!

Dansul mirilor este unul dintre momentele speciale ale unei nunţi, iar o coregrafie adaptată dorinţelor, stilului şi gusturilor fiecărui cuplu poate asigura un adevărat mic-eveniment memorabil.

Pentru toate cuplurile care doresc ceva personalizat, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine, să creeze un adevărat show şi să cucerească invitaţii, Body Art Wellness Club a pregătit un pachet special: 5 şedinţe cu unul dintre cei mai buni coregrafi din ţară, Florin Rădulescu!

Fie că optaţi pentru vals lent, vals vienez, tango, latino, rock and roll sau alte stiluri de dans, pe parcursul acestor şedinţe, de 50 de minute fiecare, Florin se va asigura că veţi stăpâni paşii foarte bine, dar şi că vă veţi distra!

Nu rataţi ocazia de a vă pregăti cu un profesionist, de a avea un dans care va transmite relaxare, voie bună şi entuziasm!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunaţi la numărul  0731 111 113 sau să trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump  Have Fun  Get Fit

Ştiai ca exerciţiile fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a elementului muzical şi al ritmului antrenant, precum şi a faptului că fiecare membru al grupului, pentru cel puţin 45 de minute are acelaşi obiectiv şi simte poate acelaşi lucru pe care îl simţi şi tu, reuşim, de cele mai multe ori, să ne depăşim condiţia?

Comparând-ul cu antrenamentul din sala de fitness, fără a vorbi însă despre faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, dimpotrivă chiar, ambele se completează reciproc, iar obiectivul este singurul care stabileşte eficienţa unui antrenament. De departe însă, antrenamentul de grup este cel în care predomină  elementele de bună dispoziţie, atmosfera placută, energia, colegialitatea şi motivaţia!

Toate acestea ne-au determinat să creăm un pachet, special, de 12 şedinţe, la preţul de 185 LEI, pachet care oferă acces la activităţile de grup din zona uscată, dar şi la casele de aqua aerobic. Pachetul are o valabilitate de 30 de zile, timp în care trebuie să-ţi consumi toate cele 12 intrări. Este bine de ştiut că nu limităm numărul de clase la care vei putea participa. Aşadar, cu un singur acces în club poţi intra la câte clase doreşti! Recomandarea noastră este, pentru a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea conduce la unele accidentări,  să frecventaţi un număr de maximum 2 activităţi/zi.

Pentru mai multe detalii, recepţia clubului vă stă la dispoziţie. 0731.111.113

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.