Promotii 2018-06-19T15:45:25+00:00
http://www.body-art.ro/wp-content/uploads/2018/06/summer_web-2.jpg

Workout your summer!

Ştim că v-aţi pregătit intens pentru a avea un corp FIT pentru vară şi iată că, în sfârşit, sezonul estival este aici! Temperaturile sunt în creştere, ceea ce înseamnă că este perioada perfectă pentru piscină și pentru mare şi pentru a vă expune corpul lucrat cu grijă şi cu atenţie.

Nu trebuie să uităm însă că în lipsa unui antrenament susţinut, a unui program respectat şi a unei alimentaţii corecte tot timpul, este greu să ne menţinem acelaşi tonus şi acelaşi aspect fizic. Aşadar, vă aşteptăm la sală şi pe durata verii!

Pentru că ştim că este mai uşor şi mai plăcut să vă antrenaţi împreună cu un prieten/o prietenă, un coleg/o colegă etc., am pregătit o ofertă specială care să vă motiveze: 1 + 50% reducere la al doilea abonament! Oferta este valabilă pentru abonamentele de tip FOCUS ALL, DAY TIME sau FULL TIME (durată: 3 luni).

Aveţi acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la toate facilităţile clubului: sală de fitness cu aparate de ultimă generaţie, aerobic, indoor cycling, piscină, jacuzzi, SPA: saună uscată, hammam, duş emoţional, duș scoțian, fântână de gheaţă.

Spuneţi DA antrenamentului pe timp de vară şi rămâneţi în formă şi pregătiţi pentru o vară plină de energie!

Oferta este valabilă în perioada 11 – 25 iunie 2018, nu se cumulează cu alte promoţii, iar reducerea se aplică la abonamentul cu valoarea mai mică.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

http://www.body-art.ro/wp-content/uploads/2015/02/dans_web.jpg

MAKE YOUR FIRST DANCE SPARKLE!

Dansul mirilor este poate cel mai special moment ale unei nunţi, iar o coregrafie personalizată, adaptată dorinţelor, stilului şi gusturilor fiecărui cuplu de miri poate deveni memorabiă.

Pentru acele cupluri care  doresc ceva personalizat, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine şi în acest mod să îşi  cucerească invitaţii şi totodată să fie în formă şi fără a frecventa sala de fitness, Body Art Wellness Club a creat o ofertă specială:  5 şedinţe de câte 50 de minute fiecare, cu unul dintre cei mai buni coregrafi din ţara noastrăFlorin Rădulescu!

Indiferent că doriţi să optaţi pentru vals lent, vals vienez, latino, rock and roll, tango sau alte stiluri de dans, Florin se va asigura că veţi stăpâni paşii foarte bine şi totodată că vă veţi distra!

Nu rataţi ocazia de a fi pregătiţi de un adevărat profesionist şi de a avea un dans care va transmite voie bună, relaxare şi entuziasm!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

http://www.body-art.ro/wp-content/uploads/2015/02/12clase1_web.jpg

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină  elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 185 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări,  vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.