Promotii 2017-12-14T14:39:54+00:00
Body-Art Wellness Club lunacadourilor_web Promotii

Luna cadourilor la Body Art Wellness Club!

Denumită şi “luna cadourilor”, decembrie este de regulă luna preferată a tuturor, indiferent de vârstă. Colindele şi cântecele de Crăciun răsună peste tot, iar atmosfera magică de sărbătoare ne provoacă o explozie de bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii în care eram copii, de emoţiile aşteptării împodobirii bradului, de clipele la care visam sa-l întâlnim pe Moş Crăciun.

Este sezonul darurilor, sezonul în care ne propunem să fim mai buni şi mai darnici, este un prilej minunat să primim şi să dăruim, iar Body Art Wellness Club, singurul centru de Fitness & SPA din Bucureşti cu program NON-STOP, vine cu soluţia perfectă: un cadou ce va ţine un an întreg! Achiziţionează orice tip de abonament pe 12 luni şi primeşti un discount de 50 de euro plus un cadou în valoare de 200 euro!

Oferta este valabilă în perioada 05.12.-31.12.2017 la achiziţionarea oricărui tip de abonament ACTIV (12 luni): full sau day time, all, wet sau dry şi permite accesul nelimitat, la orice oră din zi sau din noapte, la toate facilităţile clubului:

sală de fitness ultramodernă, aerobic, indoor cycling, jacuzzi, piscină şi zonă SPA (saună uscată, hamamm, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă). Cadoul oferit constă în acordarea a 10 vouchere tip Day Pass (access 1 persoană, 1 zi, la toate facilităţile clubului).

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să ne contactaţi prin e-mail, la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Body-Art Wellness Club dans_web Promotii

MAKE YOUR FIRST DANCE SPARKLE!

Dansul mirilor este unul dintre momentele speciale ale unei nunţi, iar o coregrafie adaptată dorinţelor.
Stilului şi gusturilor fiecărui cuplu poate asigura un adevărat mic-eveniment memorabil.

Pentru toate cuplurile care doresc ceva personalizat, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine, să creeze un adevărat show şi să cucerească invitaţii.

 Body Art Wellness Club a pregătit un pachet special: 5 şedinţe cu unul dintre cei mai buni coregrafi din ţară, Florin Rădulescu!

Fie că optaţi pentru vals lent, vals vienez, tango, latino, rock and roll sau alte stiluri de dans, pe parcursul acestor şedinţe, de 50 de minute fiecare, Florin se va asigura că veţi stăpâni paşii foarte bine, dar şi că vă veţi distra!

Nu rataţi ocazia de a vă pregăti cu un profesionist, de a avea un dans care va transmite relaxare, voie bună şi entuziasm!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunaţi la numărul  0731 111 113 sau să trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Body-Art Wellness Club 12clase1_web Promotii

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai ca exerciţiile fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a elementului muzical şi al ritmului antrenant pentru cel puţin 45 de minute are acelaşi obiectiv şi simte poate acelaşi lucru pe care îl simţi şi tu, reuşim, de cele mai multe ori, să ne depăşim condiţia.

Comparând-ul cu antrenamentul din sala de fitness, fără a vorbi însă despre faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, dimpotrivă chiar, ambele se completează reciproc, iar obiectivul este singurul care stabileşte eficienţa unui antrenament.

De departe însă, antrenamentul de grup este cel în care predomină  elementele de bună dispoziţie, atmosfera placută, energia, colegialitatea şi motivaţia! 

Toate acestea ne-au determinat să creăm un pachet, special, de 12 şedinţe, la preţul de 185 LEI, pachet care oferă acces la activităţile de grup din zona uscată, dar şi la casele de aqua aerobic.

Pachetul are o valabilitate de 30 de zile, timp în care trebuie să-ţi consumi toate cele 12 intrări.

Este bine de ştiut că nu limităm numărul de clase la care vei putea participa. Aşadar, cu un singur acces în club poţi intra la câte clase doreşti!

Recomandarea noastră este, pentru a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea conduce la unele accidentări,  să frecventaţi un număr de maximum 2 activităţi/zi.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunaţi la numărul  0731 111 113 sau să trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.