Fit your body for summer – oferta care îți face corpul perfect pentru vară!

Ritmul alert în care trăim, job-urile tot mai solicitante sau programul de familie încărcat pot fi adeseori motive pentru a renunţa la a mai merge la sală. Ştim, în acelaşi timp, cât de important este să ai un corp pregătit să întâmpine vara cum se cuvine.

Cum ar fi să te poţi antrena noaptea, dimineaţa devreme sau după-amiaza până în ora 16:00 şi să îţi rămână, astfel, timp şi pentru restul activităţilor personale sau profesionale?

Body Art Wellness Club, singurul club de wellness&spa deschis non-stop din Bucureşti îţi pune la dispoziţie oferta Day Time cu un program special (23:00 – 16:00), în timpul căruia ai acces la sala de fitness, aerobic şi la facilităţile SPA!

Alege pachetul Focus, durata: 3 luni (de la 70 de euro), Tonus – 6 luni (de la 140 de euro) sau Activ – 12 luni (de la 260 de euro), in variantele All, Dry sau Wet . Mai multe detalii la numărul de telefon 0731 111 113 sau trimite un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

De ce să iei în considerare oferta?

Oferta Body Art este una excepțională deoarece îți oferă sănătate și fericire într-un preț mic. Sportul face mult mai mult decât să îți aducă un corp lucrat. Acesta eliberează endorfine, supranumite și hormonul fericirii, ajută corpul să funcționeze mult mai bine și relaxează. O zi de muncă trebuie, așadar, să înceapă sau să se încheie la Body Art Wellness Club.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

MAKE YOUR FIRST DANCE SPARKLE!

Dansul mirilor este unul dintre momentele speciale ale unei nunţi, iar o coregrafie adaptată dorinţelor, stilului şi gusturilor fiecărui cuplu poate asigura un adevărat mic-eveniment memorabil.

Pentru toate cuplurile care doresc ceva personalizat, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine, să creeze un adevărat show şi să cucerească invitaţii, Body Art Wellness Club a pregătit un pachet special: 5 şedinţe cu unul dintre cei mai buni coregrafi din ţară, Florin Rădulescu!

Fie că optaţi pentru vals lent, vals vienez, tango, latino, rock and roll sau alte stiluri de dans, pe parcursul acestor şedinţe, de 50 de minute fiecare, Florin se va asigura că veţi stăpâni paşii foarte bine, dar şi că vă veţi distra!

Nu rataţi ocazia de a vă pregăti cu un profesionist, de a avea un dans care va transmite relaxare, voie bună şi entuziasm!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunaţi la numărul  0731 111 113 sau să trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump  Have Fun  Get Fit

Ştiai ca exerciţiile fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a elementului muzical şi al ritmului antrenant, precum şi a faptului că fiecare membru al grupului, pentru cel puţin 45 de minute are acelaşi obiectiv şi simte poate acelaşi lucru pe care îl simţi şi tu, reuşim, de cele mai multe ori, să ne depăşim condiţia?

Comparând-ul cu antrenamentul din sala de fitness, fără a vorbi însă despre faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, dimpotrivă chiar, ambele se completează reciproc, iar obiectivul este singurul care stabileşte eficienţa unui antrenament. De departe însă, antrenamentul de grup este cel în care predomină  elementele de bună dispoziţie, atmosfera placută, energia, colegialitatea şi motivaţia!

Toate acestea ne-au determinat să creăm un pachet, special, de 12 şedinţe, la preţul de 185 LEI, pachet care oferă acces la activităţile de grup din zona uscată, dar şi la casele de aqua aerobic. Pachetul are o valabilitate de 30 de zile, timp în care trebuie să-ţi consumi toate cele 12 intrări. Este bine de ştiut că nu limităm numărul de clase la care vei putea participa. Aşadar, cu un singur acces în club poţi intra la câte clase doreşti! Recomandarea noastră este, pentru a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea conduce la unele accidentări,  să frecventaţi un număr de maximum 2 activităţi/zi.

Pentru mai multe detalii, recepţia clubului vă stă la dispoziţie. 0731.111.113

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.