Antrenează-te cât e Day Time-ul de mare!

Nu contează atât de mult când faci sport. Contează să faci, așadar, dacă ai un program încărcat care nu îți permite să mergi la sală la ore fixe, îți oferim o serie de pachete speciale pentru tine.

Pachetele DAY TIME (acces 23:00 – 16:00) de la Body Art Wellness Club sunt perfecte pentru toți cei care au un program flexibil.

Marele avantaj pe care îl oferă este faptul că îți permit să mergi la sală oricând, chiar și la 02 noaptea. Centrul nostru de fitness este deschis NON STOP pentru tine pentru a-ți oferi acces la toate facilităţile sale: sală de fitness cu echipamente de ultimă generaţie, clase aerobic susţinute de antrenori cu experienţă vastă în domeniu, zonă SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă), piscină şi jacuzzi.

Ce înseamnă cele 3 pachete și cât costă?

  • Pachetul FOCUS este un pachet pentru 3 luni de zile, timp în care te poți bucura de toate avantajele oferite de club. Costul acestui pachet începe de la 70 de euro pentru varianta day time dry (acces 23:00 – 16:00; sală fitness, aerobic şi SPA).
  • Pachetul TONUS este asemănător, diferența fiind că este valabil 6 luni și costă începând de la 140 de euro pentru aceeaşi variantă menţionată mai sus.
  • Pachetul ACTIV este cel mai avantajos, fiind destinat pentru un an întreg, iar tariful începe de la doar 260 de euro, de asemenea pentru acces day time dry (acces 23:00 – 16:00; sală fitness, aerobic şi SPA).

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump  Have Fun  Get Fit

Stiai ca exercitiile fizice efectuate in cadrul unui grup, datorita motivatiei reciproce, a elementului muzical si al ritmului antrenant, precum si a faptului ca fiecare membru al grupului, pentru cel putin 45 de minute are acelasi obiectiv si simte poate acelasi lucru pe care il simti si tu,   reusim, de cele mai multe ori , sa ne depasim conditia?

Comparand-ul cu antrenamentul din sala de fitness, fara a vorbi insa despre faptul ca unul este mai putin eficient decat celalalt, dimpotriva chiar, ambele se completeaza reciproc, iar obiectivul este singurul care stabileste eficienta unui antrenament. De departe insa, antrenamentul de grup este cel in care predomina  elementele de buna dispozitie, atmosfera placuta, energie, colegialitate si  motivatie!

Toate acestea ne-au determinat sa cream un pachet, special, de 12 sedinte, la pretul de 185 LEI, pachet care ofera acces la activitatile de grup din zona uscata, dar si la casele de aqua aerobic. Pachetul are o valabilitate de 30 de zile, timp in care trebuie sa-ti consumi toate cele 12 intrari. Este bine de stiut ca nu limitam numarul de clase la care vei putea participa. Asadar, cu un singur acces in club poti intra la cate clase doresti! Recomandarea noastra este, pentru a preveni orice situatie neplacuta care ar putea conduce la unele accidentari,  sa frecventati un numar de maxim 2 activitati/zi.

Pentru mai multe detalii, receptia clubului va sta la dispozitie. 0731.111.113

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.