Promotii 2017-09-01T07:53:45+00:00

MAKE YOUR FIRST DANCE SPARKLE!

Dansul mirilor este unul dintre momentele speciale ale unei nunţi, iar o coregrafie adaptată dorinţelor, stilului şi gusturilor fiecărui cuplu poate asigura un adevărat mic-eveniment memorabil.

Pentru toate cuplurile care doresc ceva personalizat, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine, să creeze un adevărat show şi să cucerească invitaţii, Body Art Wellness Club a pregătit un pachet special: 5 şedinţe cu unul dintre cei mai buni coregrafi din ţară, Florin Rădulescu!

Fie că optaţi pentru vals lent, vals vienez, tango, latino, rock and roll sau alte stiluri de dans, pe parcursul acestor şedinţe, de 50 de minute fiecare, Florin se va asigura că veţi stăpâni paşii foarte bine, dar şi că vă veţi distra!

Nu rataţi ocazia de a vă pregăti cu un profesionist, de a avea un dans care va transmite relaxare, voie bună şi entuziasm!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunaţi la numărul  0731 111 113 sau să trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump  Have Fun  Get Fit

Ştiai ca exerciţiile fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a elementului muzical şi al ritmului antrenant, precum şi a faptului că fiecare membru al grupului, pentru cel puţin 45 de minute are acelaşi obiectiv şi simte poate acelaşi lucru pe care îl simţi şi tu, reuşim, de cele mai multe ori, să ne depăşim condiţia?

Comparând-ul cu antrenamentul din sala de fitness, fără a vorbi însă despre faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, dimpotrivă chiar, ambele se completează reciproc, iar obiectivul este singurul care stabileşte eficienţa unui antrenament. De departe însă, antrenamentul de grup este cel în care predomină  elementele de bună dispoziţie, atmosfera placută, energia, colegialitatea şi motivaţia!

Toate acestea ne-au determinat să creăm un pachet, special, de 12 şedinţe, la preţul de 185 LEI, pachet care oferă acces la activităţile de grup din zona uscată, dar şi la casele de aqua aerobic. Pachetul are o valabilitate de 30 de zile, timp în care trebuie să-ţi consumi toate cele 12 intrări. Este bine de ştiut că nu limităm numărul de clase la care vei putea participa. Aşadar, cu un singur acces în club poţi intra la câte clase doreşti! Recomandarea noastră este, pentru a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea conduce la unele accidentări,  să frecventaţi un număr de maximum 2 activităţi/zi.

Pentru mai multe detalii, recepţia clubului vă stă la dispoziţie. 0731.111.113

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.