Valentine’s Day 2018-02-05T12:35:07+00:00

Valentine's Day

Cadoul perfect în perioada IUBIRII!
De când au luat contact cu sfera culturală occidentală, românii au împrumutat şi câteva sărbători. Valentine’s Day este una dintre ele, zi în care sărbătorim sentimentele şi afecţiunea pe care o purtăm iubitei, iubitului, soţiei sau soţului. Deşi în cele mai multe cupluri se dăruiesc standardele flori şi ciocolată, alegeri mai variate precum piesele vestimentare, cosmeticele şi telefoanele mobile sunt idei populare de cadouri.

Dăruiţi un cadou inedit jumătăţii dumneavoastră!

Surprindeţi-vă jumătatea cu un cadou perfect de Valentine’s Day oferindu-i un abonament la Body Art Wellness Club. Dacă în perioada 14-24.02.2018 achiziţionaţi un abonament tip Focus All pentru 3 luni sau un abonament Tonus All valabil 6 luni, veţi primi încă un astfel de abonament cadou pentru persoana iubită. Întrucât acest Centru Spa & Wellness este deschis NON-STOP, veţi avea acces la diversele servicii şi facilităţi în orice moment al zilei sau al nopţii. Puteţi veni la Body Art Wellness Club când doriţi, iar să faceţi mişcare alături de persoana iubită va fi un cadou de care cu siguranţă vă veţi bucura amândoi.

Cu acest abonament cadou, jumătatea dumneavoastră poate avea acces la fitness, aerobic, piscină, SPA sau Jacuzzi, în funcţie de preferinţele şi abonamentul solicitat. Dacă persoana iubită îşi doreşte puţin răsfăţ personal, poate opta pentru serviciile oferite în cadrul zonei de relaxare. Dar dacă partenerul de viaţă doreşte să îşi tonifice musculatura, poate beneficia de acces la fitness sau spinning.  Antrenorii de la Body Art Wellness Club îl vor motiva să îşi atingă obiectivele şi fie că îşi doreşte o masă musculară mai mare sau un corp mai bine tonifiat, iubitul dumneavoastră va fi recunoscător pentru abonamentul cadou pe care i l-aţi dăruit cu atâta dragoste.

Sala de fitness din cadrul Body Art Wellness Club este împărţită în mai multe zone: de greutăţi libere, zona cardio, zona multifuncţională, studioul de personal training, zona de cabluri şi posturi fixe. Cu abonamentul primit vă veţi putea bucura de acces la toate aceste zone, iar după aceea trebuie să vă revigoraţi la Jacuzzi. Efectul terapeutic al apei calde va diminua eventualele dureri articulare sau musculare survenite în urma antrenamentului fizic intens.

Surprindeţi persoana iubită cu cel mai STRONG cadou

De sărbătoarea internaţională a dragostei surprindeţi-vă jumătatea cu un cadou irezistibil! Dăruiţi-i un abonament de 3 luni sau 6 luni la Body Art Wellness Club şi oferiţi-i libertatea de a-şi alege serviciile preferate. Achiziţionaţi un abonament şi primiţi unul gratuit pentru persoana iubită! Surprindeţi-vă jumătatea cu acest cadou minunat şi fiţi convinşi că persoana iubită îl va primi cu bucurie!

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.