Despre mine…

Antrenor Personal, Instructor Aerobic Clase de Grup şi Instructor Group Cycling.
Mihai şi-a început cariera sportivă încă de la 12 ani când a ales calea voleiului de performanţă. Cu o experienţă de peste 15 ani acumulată la echipe precum Dinamo, Rapid şi CSM Bucureşti, a înţeles că sportul este drumul cel mai sigur către o viaţă minunată, sănătoasă, armonioasă şi disciplinată. 
Având ca atuuri ambiţia, carisma, perseverenţa şi puterea de a motiva, Mihai a ales să intre în lumea fitness-ului pentru a împărtăşi fiecărei persoane pe care o întâlneşte energia pozitivă şi forţa de a se autodepăşi. De când a intrat în echipa Body Art Wellness Club, a avut o ascensiune rapidă şi puternică, reuşind să îşi exprime creativitatea pe scenele convenţiilor şi a evenimentelor de fitness din România, dar şi din afara ţării. 
Este mereu la curent cu noutăţile din domeniul fitness-ului, în prezent fiind Educator şi Formator pentru Technogym, BOSU, Group Cycling şi ActivMotion Bar.
Cursuri şi specializări :
Technogym Educator, Group Cycling Master Trainer, BOSU MT, ActivMotion Bar MT, Gold Level Schwinn Cycling, SPINNING Instructor; Functional Training – Empowerment cu Daniel Gonzalez (Spain)/ Giovanna Ventura (Italy); Total Body Advance – Alessandro Oliveri(IT); Steel Training / Steel Tonic / Steel Combat – Fernando Gorini,Gonzalo Vicos(Argentina); Beat Boxing, Bag Boxing & Khai-bo Instructor – Troy Dureh(Fight Klub – UK), Corex and Postural Training – Liora Zytcher(Israel); Abs-Back-Core – David Stauffer (USA); Kettlebell – Stina A(Sweeden); Suspension Training – Dimitris Gourgos (Greece); Şcoala de antrenori – Federaţia Română de Fitness şi Culturism; HUMANSPORT SPECIALIST Trainer Certification; Management Inteligent Fitness – Daniel G. (Spain).

Cursurile mele

Ziua Ora Clasa
Luni 7:30 ABS Training
Marţi 19:00 STEEL Training (DUO)
Joi 08:00

13:30

14:30

Cycling

Circuit Training

Abs ON fire

Vineri 19:00 STEEL Training

Am scris pe blog…

  • Importanta Somnului

    Importana somnului

    Somnul joaca un rol vital pentru sanatatea noastra. Daca oferim organismului suficient somn in momentele potrivite ne poate ajuta si proteja sanatatea mentala, sanatatea fizica, precum si calitatea vietii. Felul in care ne simtim pe

  • Antrenamente Personale

    Doua motive pentru a lucra cu un antrenor

    Toti avem nevoie de un mic ajutor in privinta antrenamentelor, indiferent daca suntem la inceput de drum sau, dimpotriva, chiar daca avem experienta si ne antrenam deja de o perioada buna de timp. Cu toate