Este de la sine înțeles că fiecare dintre noi își dorește un trup perfect, perfect sculptat, ca și decupat din reviste. Metodele prin care poți obține corpul mult dorit sunt numeroase, dar cei mai mulți preferă, fără îndoială, procedurile de remodelare corporală și, bineînțeles, antrenamentele la sala de fitness.

Procedurile de remodelare corporală, eficiente sau nu?

Așa cum însăși denumirea sa o descrie foarte clar, remodelarea corporală include procedurile prin care se realizează, cu ajutorul unor aparaturi ultra-performante, sculptarea uneia sau mai multor zone ale corpului și are ca rezultate eliminarea celulitei și a țesutului adipos și tonifierea musculaturii.

În ceea ce privește eficiența procedurilor de remodelare corporală, părerile au fost întotdeauna împărțite. Totuși, un lucru este cert: remodelarea corporală nu va da greș în cazul în care are la bază un plan de tratament bine gândit, pliat pe necesitățile țesutului tău, aparatură de ultimă generație și adevărați profesioniști în domeniu. Body Art Wellness Club recomandă Clinica Dr. Negoiță, un centru de excelență în estetică, în cadrul căruia poți beneficia de o gamă largă de proceduri, personalizate în funcție de nevoile tale.

Este de menționat faptul că, pentru ca procedurile de remodelare corporală să aibă rezultate maxime, este esențial să îmbini vizitele frecvente la saloanele de remodelare corporală cu un plan de alimentație echilibrat.

Sala de fitness, alegerea cea mai recomandată

Da, antrenamentele intense și regulate la sala de fitness îți garantează un corp de invidiat. Sportul este principalul aliat al unui trup suplu și tonifiat și totodată, cea mai sănătoasă metodă prin care îl poți obține.

În plus, pe lângă arderea grăsimilor și eliminarea celulitei, aspecte care pot fi cu ușurință obținute și prin procedurile de remodelare corporală, sportul are un alt avantaj major: dezvoltă musculatura corpului. Așadar, fie că îți dorești picioare frumos conturate, brațe mai puternice, un abdomen cu pătrățele sau un posterior bombat, sportul este soluția la care trebuie să apelezi. Antrenează-te regulat și rezultatele nu vor întârzia să apară! Te așteptăm la Body Art Wellness Club, situat în incinta RIN Grand Hotel!