În ultimii ani, antrenamentele de grup au devenit din ce în ce mai populare printre cei care îşi doresc să practice sport și să se țină de această activitate. Antrenamentele de grup oferă o motivaţie mai mare și au o multitudine de beneficii, reprezentând un ajutor extrem de mare pentru cei care în mod normal au tendinţa de a renunță la exercițiile fizice.

De ce să participi la o clasă de grup?

Cele mai importante avantaje ale claselor de grup sunt:

  • Sunt foarte motivante. Exercițiile pe care le faci într-o sală plină cu oameni cu o motivaţie mare nu au cum să nu te motiveze și pe tine. Bineînţeles, îți vei atinge mult mai uşor scopul odată ce mintea ta este setată pe o anumită activitate și pe practicarea ei în mod constant. Dacă antrenamentul îl faci de unul singur, este foarte dificil să îți întreci propriile limite.

  • Prezența instructorului. Prezenţa unui instructor este un mare avantaj, datorită faptului că, în acest fel, vei executa toate exercițiile în mod corect. Totodată, antrenorii au și ei propriile tehnici de motivare.

  • Socializarea. Un alt avantaj este faptul că poți să socializezi mai bine și îţi poţi face noi prieteni.

  • Starea de bine din urma antrenamentului. Orice antrenament fizic înseamnă secreţie de serotonină, care reprezintă hormonul fericirii. După o clasă de grup vei pleca mai fericit și mai vesel acasă.

  • Provocarea de a-ţi depăşi limitele. Contează foarte mult să răspunzi la provocări. Clasele de grup reprezintă o provocare constantă care te ajută să te autodepăşeşti.

Consultă programul de aerobic Body Art Wellness Club şi decide la ce clase doreşti să participi. În plus, profită de oferta specială, pachetul ce include 12 şedinţe de aerobic la preţul de doar 185 lei.