Vara se apropie cu pași repezi, iar zilele până când ne vom etala corpul la plajă sunt numărate. Și cu toate că a mai ramas puțin timp până la vară, cu determinare, implicare și perserverență încă mai poți face ceva pentru a arăta așa cum îți dorești.

Pregătește-ți corpul pentru vară

Sportul este esențial pentru modelarea și întreținerea corpului. Deși pare greu de crezut, chiar si o lună de antrenament la sala de fitness (cel puțin 3 antrenamente pe săptămână), combinat cu un regim sănătos și echilibrat și cu odihnă suficientă, poate avea rezultate asupra aspectului corpului tău.

Pentru antrenamente eficiente și pentru un plan de nutriție personalizat poți apela cu încredere la antrenorii Body Art Wellness Club. Dacă încă nu ai abonament la Body Art Wellness Club, te invităm să vizitezi secțiunea Promoții a site-ului pentru a beneficia de noua noastră ofertă.

Aspectul pielii nu trebuie neglijat

Este deosebit de important să ai grijă de pielea ta. Din pricina expunerii la temperaturi scăzute, pielea, în special cea a mâinilor, poate fi vizibil afectată. De aceea, este esențial să folosești creme cu rol în refacerea dermului subțiat, care va deveni tot mai dens, iar pielea își va recăpăta tonusul și suplețea.

O altă modalitate de a avea grijă de pielea ta este să te hidratezi corespunzător. Apa contribuie la îmbunătățirea microcirculației la nivelul pielii și îi conferă textura de “plin”, de “tânăr”. Pentru ca pielea ta să fie hidratată, să se regenereze și să arate bine, este recomandat să consumi minimum 2 litri de apă / zi.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este epilarea. Vara, mai mult decât oricând, trebuie să acorzi o atenție mai mare epilării. Dacă îți dorești ca pielea ta să arate impecabil la vară, atunci cel mai indicat lucru ar fi să incepi să faci câteva ședințe de epilare definitivă. Părul va fi vizibil mai rar, iar timpul pe care va trebui să îl petreci vara pentru a te epila va fi diminuat considerabil. Pentru profesionalismul pentru care este recunoscut, îți recomandăm să alegi serviciile salonului Sara Studio.