Toti avem nevoie de un mic ajutor in privinta antrenamentelor, indiferent daca suntem la inceput de drum sau, dimpotriva, chiar daca avem experienta si ne antrenam deja de o perioada buna de timp. Cu toate acestea exista persoane care se simt intimidate de notiunea “Antrenamente Personale”,nesiguri de ce va insemna aceasta experienta, daca vor face fata sau nu cerintelor antrenorului, daca merita investitia plus inca o multime de alte temeri. Total gresit! Pe langa suportul lui, antrenorul personal poate deveni cel mai “rau” BUN prieten pe care il ai!
El este este persoana cea mai in masura sa te ajute, sa iti de-a incredere, motivatie de care ai nevoie si sa iti construiasca un plan de antrenament ce te va aduce in forma fizica cea mai buna intr-un timp cat mai scurt. Indiferent la ce nivel te afli in calatoria ta in lumea exercitiului fizic, antrenorul este tot ce ai nevoie sa ajungi mai usor la urmatorul nivel.

Primul semn ca ai nevoie de un antrenor.
Te antrenezi constant de cateva saptamani sau luni si nu ai vazut nicio schimbare, nu ai reusit sa scazi in greutate sau sa iti atingi target-urile. Ai nevoie de o schimbare in rutina ta de antrenament!
Antrenorul iti poate analiza programul tau din ultima perioada cat si obiceiurile alimentare si iti va arata unde poti face schimbari pentru a creea un plan deantrenament eficient. Tot el iti va spune daca target-urile pe care le-ai ales sunt realiste si potrivite pentru tine, te va ajuta sa fii responsabil pentru antrenamentele tale si te va tine motivat sa te antrenezi. E posibil sa constati ca ai rezultate doar ca nu esti constient de ele, rezultate pe care antrenorul le poate vedea mult mai clar din exterior.

Nu ai idee cu ce sa incepi si te simti intimidat/a de aparatele din sala de fitness.
Ganditi-va ce inseamana sa nu ai experienta si sa fii nevoit/a sa-ti creezi o rutina zilnica- un plan complet de exercitii si antrenamente, atat cardiovasculare cat si exercitiile de tonifiere , mobilitate si flexibilitate ,sa-ti alegi corect exercitiile, greutatile, numarul seturilor si numarul repetarilor, intensitatea si modul de executie? Waw, putin cam complicat! Varianta simpla- Antrenorul Personal.