Body Art Wellness Club vă oferă, prin achiziţionarea abonamentului de tip DRY,  posibilitatea de a frecventa una dintre cele mai mari şi mai performante săli de fitness din Bucureşti, o sală de aerobic, clase de spinning şi o zonă SPA (saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă). Astfel, sesiunile de antrenament complet şi cele de relaxare pot deveni mult mai uşor de îmbinat.  

În funcţie de preferinţele pe care le aveţi privind programul, centrul nostru de Fitness, Wellness & SPA vă oferă posibilitatea de a alege între două variante: varianta de tip Full Time (intervalul orar 06:00 – 22:00) sau varianta de tip Day Time (intervalul orar 06:00 – 16:00).

Vă aşteptăm oricând să ne faceţi o vizită, pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, în incinta RIN Grand Hotel!

Abonamentul pentru zona „Wet” permite accesul la piscină, jacuzzi, cât şi la zona SPA (saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă).

În cazul în care doriţi să luaţi lecţii de iniţiere în înot sau doriţi să participaţi la clasele de aqua aerobic, instructorii noştri sunt la dispoziţia dumneavoastră.

Ştiaţi că? Înotul presupune mobilizarea întregului corp pentru a contracara rezistenţa apei, aceasta fiind de o densitate de 12 ori mai mare decât cea a aerului. Datorită acestui lucru, înotul este considerat a fi unul dintre cele mai potrivite sporturi pentru tonifierea şi întreţinerea corpului.

Program Clase Body Art

Sala de fitness este de o suprafaţă de aproximativ 400 mp, având 63 de posturi de lucru. Aparatura profesională de fitness de tip Nautilus si Technogym, precum şi sistemul modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt vă vor face cu siguranţă să frecventaţi Body Art Wellness Club şi data viitoare. Pentru programe personalizate puteţi apela, cu încredere, la antrenorii noştri profesionişti.

Sala este împărţită în mai multe zone: zona de cardio, cu mai mult de 20 de aparate dotate cu ecran de tip LCD, zona de greutăţi libere, zona multifuncţională, studioul de personal training, zona de cabluri şi posturi fixe.

Ştiaţi că? Conform unui studiu publicat de American College of Sports Medicine, dacă aveţi un loc de muncă care vă impune un stil de viaţă sedentar, lipsit de mişcare fizică, vă sunt necesare un minimum de 30 de minute de mişcare în fiecare zi, timp de 5 zile pe săptămână sau cel puţin 20 de minute de exerciţii cardio intense, timp de 3 zile pe săptămână.

 

 

Suprafaţa sălii de aerobic Body Art Wellness Club este de peste 120 mp. Vă aşteaptăm să participaţi la peste 10 tipuri de clase, pe care le puteţi alege în funcţie de obiectivele dumneavoastră. Antrenorii noştri profesionişti sunt specializaţi pe fiecare tip de activitate.  Puteţi alege între clase express de 30 min, care lucrează în special o anumită grupă musculară sau clase de 50 minute, de o intensitate mai mare, ce urmăresc creşterea rezistenţei şi tonifierea musculară. Totodată, puteţi opta între programele de dimineaţă sau cele de după-amiază.

Informaţii suplimentare privind programul claselor puteţi găsi aici.

 

Cycling-ul a cunoscut o popularitate foarte mare datorită faptului că îmbină antrenamentul cardio cu cel de forţă, fiind un program relativ uşor de urmat, destinat tuturor categoriilor de vârstă. Presiunea asupra articulaţiilor este inferioară celor exercitate de alte sporturi, acest lucru putând fi explicat prin faptul că o parte din greutatea corpului este preluată de către bicicletă.

Clasele de cycling diferă ca intensitate şi se desfăşoară, pe ritm de muzică, în prezenţa unui antrenor specializat.

Sunt recomandate pentru cei care vor să slăbească, să îşi menţină sau să îşi îmbunătăţească sănătatea sistemului cardio-vascular, a sistemului imunitar, precum şi calitatea vieţii în general.

Suprafaţa sălii de cycling din cadrul Body Art Wellness Club este de circa 120 mp, aceasta fiind dotată cu 25 de biciclete de cycling.

piscina

Piscina Body Art Wellness Club are o dimensiune de aproximativ 180 mp (20m x 9m), fiind destinată atât sesiunilor de înot sportiv, cât şi celor de relaxare. În plus, zona deţine jacuzzi, şezlonguri şi duşuri, ce vă vor oferi cu siguranţă relaxarea de care aveţi nevoie.

Designul modern al piscinei, ce include elemente de inspiraţie naturală, oferă o ambianţă reconfortantă, propice pentru această activitate.

 

img_6271-259

Jacuzzi este zona preferată de mulţi pentru din punct de vedere al relaxării, revigorării şi tonifierii.
Efectul terapeutic al apei calde din jacuzzi permite revigorarea după o sesiune intensă de activitate fizică, cât şi ameliorarea posibilelor dureri musculare sau articulare.

Ştiaţi că?

Conform British Journal of Rheumatology, cercetările au relatat faptul că sesiunile regulate de jacuzzi ajută la stimularea metabolismului, iar efectul hidromasajului are rol în detensionarea musculaturii şi ameliorarea durerior de umeri, bazin şi de spate.

 

sauna

Sauna uscată din cadrul Body Art Wellness Club oferă beneficii sporite prin adăugarea efectului terapeutic al apei cu sare.

Cărămida din  sare de Himalaya din care sunt formaţi pereţii saunei constituie o sursă importantă de substanţe micronutritive, cu reale beneficii pentru  sănătate.

Cărămizile de sare sunt încălzite, astfel luând loc procedeul de ionizare, producându-se ioni negativi ce creează un climat pur, natural. Astfel, organismul este capabil să asimileze în mod natural substanţe minerale precum magneziu, calciu sau iod.

Ştiaţi că? 

Unele dintre beneficiile aerului ionizat negativ sunt alinarea simptomelor cauzate de astm, probleme cardio-vasculare, bronşită, alergii şi stres.

hammam

Hammamul,  sauna umedă sau baia turcească din cadrul Body Art Wellness Club are o capacitate ce permite intrarea a 12 persoane. Hammamul a cunoscut o popularitate deosebită în Orient, iar în ultimele decenii s-a răspândit şi în Occident. Printre beneficiile hammamului se numără: curăţirea în profunzime a pielii, creşterea imunităţii şi regenerarea celulară a ţesuturilor. Aşadar, sauna umedă este foarte eficientă în prevenirea bolilor de sezon, precum răceala, gripa, sinuzita şi bronşita, dar şi în relaxarea generală, stimularea glandei hipofize şi a glandelor suprarenale, ameliorarea simptomelor generate de astm, îmbunătăţirea respiraţiei şi ameliorarea afecţiunilor reumatice.

 

poze de la Body Art Wellness Club