Începând cu data de 20 aprilie, Body Art Wellness Club a introdus în program o nouă clasă, Insanity Live, susținută de către antrenorul Stanford, pe numele întreg Agbomere Osomonika. Antrenamentul este unul solicitant, de tipul HIIT (High Intensity Interval Training) și îmbină o serie vastă de exerciții de cardio, stretching și pliometrie.

Testează-ți limitele cu Insanity Live!

Ghidat de motto-ul “Nu înceta să crezi în tine!” și având o energie debordantă, Stanford te va motiva cu certitudine să incluzi în programul tău clasa Insanity Live. S-a născut în Nigeria, unde a practicat sportul de performanță începând cu vârsta de 12 ani, iar acum 21 de ani s-a mutat în România, unde a activat ca sportiv de performanță în cadrul cluburilor de baschet Rapid București și Farul Constanța. De aproximativ 9 ani se ocupă și de fitness, având certificări de antrenor de fitness și de aerobic, precum și diferite specializări, precum Insanity.

Insanity Live nu este o simplă clasă, nu este pentru oricine, fiind o clasă destinată exclusiv celor cu o voință de fier. Este un antrenament de o intensitate foarte mare, ce poate fi o provocare excelentă pentru tine însuți, pentru corpul tău și pentru testarea propriilor limite. Participând în mod regulat la Insanity Live, vei reuși să te autodepășești și să obții corpul pe care ți-l dorești, prin arderea unui număr record de calorii. Deși vei depune mult efort și vei fi epuizat la finalul fiecărei clase, vei pierde în greutate, te vei tonifia și totodată îți vei îmbunătăți forța fizică, puterea, anduranța și agilitatea, vei pleca energizat, plin de încredere în forțele proprii și mândru de ceea ce tocmai ai realizat.

Nu rata clasa Insanity Live! În fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, la Body Art Wellness Club, situat în incinta RIN Grand Hotel