PRIMĂVARA CADOURILOR la Body Art Wellness Club!

În perioada 1-8 martie, la Body Art Wellness Club, doamnele și domnișoarele au parte de super cadouri! Vrei să-ți surprinzi iubita, prietena cea mai bună sau mama într-un mod inedit sau pur și simplu îți dorești să te răsfeți și să îți oferi un mărțișor special, pentru trup și suflet? Profită acum de oferta noastră: 30% discount la toate tipurile de abonamente, plus cadouri surpriză oferite de Clinica Dr. Negoiță, Sara Studio Hair&Beauty și Reviv.

La Body Art Wellness Club vă punem la dispoziție acces 24 de ore din 24 la sală de fitness, piscină, jacuzzi, saună, hammam, duș emoțional, duș scoțian și fântână de gheață.

Body Art Wellness Club este unul dintre cele mai cunoscute și prestigioase centre de Fitness & Wellness din București și singurul deschis non-stop, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Centrul face parte din RIN Group și este situat in incinta RIN Grand Hotel din Șoseaua Vitan-Bârzești, numărul 7D. Cu o experiență de peste 11 ani, Body Art Wellness Club dispune de numeroase facilități și oferă servicii de cea mai înaltă calitate cu ajutorul antrenorilor săi profesioniști, experți în fitness și nutriție.

Oferta este destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor, este supusă unor termeni și condiții și nu se cumulează cu alte discounturi ale clubului.

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0731 111 113 sau să ne trimiți un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 265 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări, vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.