Luna cadourilor la Body Art Wellness Club!

Denumită şi “luna cadourilor”, decembrie este de regulă luna preferată a tuturor, indiferent de vârstă. Colindele şi cântecele de Crăciun răsună peste tot, iar atmosfera magică de sărbătoare ne provoacă o explozie de bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii în care eram copii, de emoţiile aşteptării împodobirii bradului, de clipele la care visam să-l întâlnim pe Moş Crăciun.

Este sezonul darurilor, sezonul în care ne propunem să fim mai buni şi mai darnici, este un prilej minunat să primim şi să dăruim, iar Body Art Wellness Club, vine cu soluţia perfectă pentru cel mai sănătos cadou! La achiziționarea oricărui abonament pe 12 luni, Body Art Wellness Club îți oferă CADOU un SUPER DISCOUNT!*

Abonament Day Time DRY * 250 euro  400 euro
Abonament Full Time DRY* 350 euro  550 euro

* Promoţia nu se cumulează cu alte oferte ale clubului, este supusă unor termeni şi condiţii, este valabilă în perioada 15 -31.12.2020 la achiziţionarea oricărui tip de abonament ACTIV (durată: 12 luni) DRY şi permite accesul la următoarele facilităţile: sală de fitness ultramodernă, acces gratuit la clasele de aerobic.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să ne contactaţi prin e-mail, la cristian.niță@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 265 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări, vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.