Bucură-te de ofertele verii la Body Art Wellness Club!

Deși suntem în plină vară, încă mai ai timp să îți atingi obiectivul suprem, acela de a avea un trup perfect sculptat. Oricare ar fi motivul pentru care nu ai reușit să îl obții până acum – sălile închise din pricina restricțiilor din țara noastră, lipsa de motivație sau de timp, oboseala etc. –, nu te resemna! Poți avea un corpul pe care ți-l dorești, bine armonizat, cu musculatura definită, tonifiat și fără imperfecțiuni, dacă ești perseverant la sala de fitness. Work on that summer body!☀️

Pentru ca tu să îți intri în formă și să devii cea mai bună variată a ta în cel mai scurt timp posibil, Body Art Wellness Club ți-a pregătit o super ofertă: 30% DISCOUNT la abonamentele WINDOW și FOCUS .

Oferta este valabilă în perioada 10 – 31.07.2020 şi constă într-un discount de 30% la achiziţionarea unui abonament Window și Focus Dry (Full Time/Day Time).
– Window Dry – acces 1 luna la fitness, aerobic, spinning;
– Focus Dry (Full Time/Day Time) – acces 3 luni la fitness, aerobic, spinning.

Profită de această ofertă! Ne găsești pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, te rugăm să apelezi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completezi datele din formularul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 265 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări, vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.