Promoție 14 – 24 februarie: Două abonamente FOCUS (3 luni) Time All la preț de unul

Februarie vine cu multă iubire și o promoție specială la Body Art Wellness Club.

Indiferent dacă sărbătorim dragostea de Valentine’s Day sau iubim românește de Dragobete, februarie este dedicat îndrăgostiților. Luna acesta, alege pentru tine și persoana iubită un cadou pentru o viață mai sănătoasă și mai echilibrată. Între 14 și 24 februarie, vă așteptăm la Body Art Wellness Club cu o promoție surpriză: 2 abonamente FOCUS (3 luni) Time All la preț de unul.

Ofertă 14 – 24 Februarie

1 + 1 Gratis

Abonament FOCUS (3 luni) Full Time All – 290 euro

Preferi să mergi la sală sau la piscină? Te antrenezi dimineața sau după orele de muncă? Alege FOCUS Full Time All și ai trei luni la dispoziție să descoperi ce tip de antrenament ți se potrivește cel mai bine și să-ți formezi o rutină de sport. Acest abonament oferă acces de la 06:00 la 22:00 la toate facilitățile clubului: sală de fitness, aerobic, spinning, piscină, jacuzzi și zona SPA – saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă. Primești și un bonus care include: trei Guest Pass, o ședință alături de un antrenor personal și 4 ore/zi parcare gratis.

Promoția nu se cumulează cu alte oferte ale clubului, este supusă unor termeni și condiții și este valabilă în perioada 14 -24 februarie 2023 la achiziționarea abonamentului FOCUS (3 luni) Full Time All.

Body Art Wellness Club este unul dintre cele mai moderne centre de fitness și SPA din București. Este locul perfect pentru a te tonifia, revitaliza și relaxa indiferent dacă ești un împătimit al fitness-ului, adori să mergi la piscină sau doar vrei să te răsfeți alternând ședințele de jacuzzi cu saună sau hammam. La Body Art Wellness Club sportul se îmbină în mod armonios cu relaxarea, astfel încât tu să-ți atingi starea de echilibru necesară și să ai un corp sănătos, plin de vitalitate.

Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la numărul de telefon 0731.111.113 sau trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.