Luna cadourilor la Body Art Wellness Club!

Este decembrie, este luna în care ne propunem să fim mai buni şi mai darnici, este un prilej minunat să primim şi să dăruim, iar Body Art Wellness Club, singurul centru de Fitness & SPA din Bucureşti cu program non-stop, vine în întâmpinarea ta cu un cadou ce te va ţine un an întreg! Achiziţionează orice tip de abonament pe 12 luni şi primeşti un discount de până la 150 euro şi un cadou în valoare de 300 euro!

La Body Art Wellness Club ai acces la sală de fitness ultramodernă, aerobic, indoor Cycling, jacuzzi, piscină şi zonă SPA, cu saună uscată, hamamm, duş emoţional, duş scoţian și fântână de gheaţă.

Oferta este valabilă în perioada 01.12.-31.12.2019, la achiziţionarea oricărui tip de abonament ACTIV (12 luni): full sau day time, wet sau dry. Cadoul oferit constă în acordarea a 12 vouchere de tip Day Pass (access 1 persoană, 1 zi, la toate facilităţile clubului), ideale pentru a le face cadou celor dragi. Promoția nu se cumulează cu alte oferte ale clubului și este supusă unor termeni și condiții.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să apelezi numărul de telefon 0731 111 113 sau să ne contactezi prin e-mail, la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 265 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări, vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.