Black Friday la Body Art Wellness Club

Noiembrie dă start la cel mai mare maraton de shopping din întregul an:
Black Friday, un eveniment care este din ce în ce mai popular și în țara noastră. La fel ca în fiecare an, la Body Art Wellness Club luna aceasta avem super oferte pentru pasionații de sport și wellness.

La Body Art Wellness Club, ți-am pregătit trei zile de Black Friday cu oferte de nerefuzat între 18 și 20 noiembrie. Alege abonamentul Focus (3
luni) sau Tonus (6 luni) Full Time All și bucură-te de oferta 1+1 GRATIS, pentru tine și o persoană dragă! Știm că nu îți place să mergi singur la sala, așa ca ia-ți cel mai bun prieten, vino cu el la Body Art Wellness Club și bucurați-vă de două abonamente la preţ de unul!

Body Art Wellness, unul din cele mai moderne centre de fitness și SPA din București, este locul unde te poți tonifia, revitaliza și relaxa indiferent dacă ești un împătimit al fitness-ului, adori să mergi la piscină sau doar vrei să te răsfeți alternând ședințele de jacuzzi cu saună sau hammam. Zi de zi, la Body Art Wellness Club, sportul se îmbină în mod armonios cu relaxarea, astfel încât tu să-ți atingi starea de echilibru necesară și să ai un corp sănătos, plin de vitalitate.

Profită de oferta noastră de Black Friday şi bucură-te de facilităţile Body Art Wellness Club, la preţ special, 1+1 gratuit!

Oferta este valabilă în perioada 18-25 noiembrie 2022 pentru variantele de abonament menţionate mai sus. Oferta este supusă unor termeni și condiții și nu se cumulează cu alte promoții ale clubului.

Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la numărul de telefon
‪0731.111.113 sau trimiteţi un e-mail la cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.