Toamna nu se numără doar bobocii, ci și ofertele! La Body Art Wellness Club ne place să creăm oferte de nerefuzat pentru a te ajuta în călătoria ta spre un corp de invidiat.

Știm că de multe ori începutul este cel mai greu, așa că daca ai nevoie de un imbold pentru a face pasul decisiv către un stil de viață sănătos și către corpul pe care ți l-ai dorit mereu, am creat ofertele perfecte pentru tine. Abonamentele FOCUS (3 luni) de tip DAYTIME (06:00-16:00) te costă acum cu €30 mai puțin iar cele de tip FULLTIME (06:00-22:00) cu €50 mai puțin.

Ofertele încep de la €1 pe zi* așa că nu mai sta pe gânduri, acestea sunt disponibile doar până la sfârșitul lunii septembrie.

Prețuri:

DAYTIME (06:00-16:00):
ALL: € 160.00
DRY: € 90.00
WET: € 120.00

FULLTIME (06:00-22:00):
ALL: € 210.00
DRY: € 110.00
WET: € 150.00

* Prețul abonamentelor începe de la €1 pe zi pentru Abonamentele Focus de tip DRY (daytime)

** Oferta este valabilă în perioada 15-30 septembrie 2021 la achiziționarea unui Abonament Focus (3 luni), este supusă unor termeni și condiții și nu se cumulează cu alte promoții ale clubului.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 265 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări, vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.