BEST FIT! Swimming… health and relax!

Cu siguranță stresul de zi cu zi și-a pus amprenta în ultimul timp asupra ta. Și ce poate fi mai plăcut decât activități care să te elibereze total de stres, să îți declanșeze o stare de bine, dar în același timp să te ajute și să îți intri în formă?

Piscina din cadrul Body Art Wellness Club are o dimensiune de 180 mp și este destinată atât sesiunilor de înot, ideale pentru a-ți tonifia corpul, cât și sesiunilor de relaxare. Designul modern al zonei, cu elemente de inspirație din natură, oferă o ambianță reconfortantă, propice pentru această activitate.

Jacuzzi-ul, sauna uscată, hammam-ul, dușul emotional, dușul scoțian și fântâna de gheață sunt alte zone extrem de agreate din punct de vedere al relaxării și al revigorării.

Pentru că Body Art Wellness Club se gândește la tine, ți-am pregătit o super ofertă la abonamentele cu acces la piscină, jacuzzi și zonă SPA. Oferta constă în acordarea unei reduceri de 50 euro la orice tip de abonament Focus Wet (durată: 3 luni) și de 100 euro la abonamentul Tonus Wet (durată: 6 luni), variante full time sau day time.

Oferta este valabilă în perioada 17 – 31 mai 2019, este supusă unor termeni și condiții și nu se cumulează cu alte promoţii ale clubului.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0731 111 113 sau pe adresa de e-mail cristian.nita@body-art.ro.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

Jump Have Fun Get Fit

Ştiai că prin intermediul exerciţiilor fizice efectuate în cadrul unui grup, datorită motivaţiei reciproce, a ritmului antrenant şi a elementului muzical, precum şi a faptului că obiectivele sunt comune, reuşim, de regulă, să ne depăşim condiţia?

Făcând o comparaţie cu antrenamentul din sala de fitness, fără a ne referi la faptul că unul este mai puţin eficient decât celălalt, de departe însă, antrenamentul de grup este acela în care predomină  elementele de bună dispoziţie, energie, atmosferă placută, motivaţie şi colegialitate!

Toate acestea au făcut ca Body Art Wellness Club să creeze un pachet special, care include 12 şedinţe, având un cost de 265 LEI. Pachetul permite accesul la activităţile de grup din zona uscată, precum şi la casele de aqua aerobic, fiind valabil timp de 30 de zile.

Este de menţionat faptul că nu se vor limita numărul de clase la care vei putea fi participant. Astfel, cu un singur acces în club poţi participa la oricâte clase doreşti! În scopul de a preveni orice situaţie neplăcută care ar putea genera eventuale accidentări,  vă recomandăm să frecventaţi maximum 2 activităţi/zi.

Profitaţi de această ofertă! Ne găsiţi pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti numărul 7D-7E, în incinta RIN Grand Hotel!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.

https://www.body-art.ro/wp-content/uploads/2015/02/dans_web.jpg

MAKE YOUR FIRST DANCE SPARKLE!

Dansul mirilor este poate cel mai special moment ale unei nunţi, iar o coregrafie personalizată, adaptată dorinţelor, stilului şi gusturilor fiecărui cuplu de miri poate deveni memorabiă.

Pentru acele cupluri care  doresc ceva personalizat, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine şi în acest mod să îşi  cucerească invitaţii şi totodată să fie în formă şi fără a frecventa sala de fitness, Body Art Wellness Club a creat o ofertă specială:  5 şedinţe de câte 50 de minute fiecare, cu unul dintre cei mai buni coregrafi din ţara noastrăFlorin Rădulescu!

Indiferent că doriţi să optaţi pentru vals lent, vals vienez, latino, rock and roll, tango sau alte stiluri de dans, Florin se va asigura că veţi stăpâni paşii foarte bine şi totodată că vă veţi distra!

Nu rataţi ocazia de a fi pregătiţi de un adevărat profesionist şi de a avea un dans care va transmite voie bună, relaxare şi entuziasm!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0731 111 113 sau să completati datele din formulatul de mai jos.

Solicită ofertă

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

* Campurile marcate sunt obligatorii.