Sala de Fitness din Bucureşti

La Body Art Wellness Club, centru de Fitness, Wellness & SPA din Bucureşti, abonamentul dumneavoastră poate fi personalizat în aşa fel încât să aveţi acces exact la serviciile de care sunteţi interesat. Astfel, puteţi solicita următoarele tipuri de abonamente:

  • ALL – permite accesul la toate serviciile Body Art Wellness Club;

  • DRY – permite accesul la sala de fitness, spinning, aerobic şi zona SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă).

  • WET – permite accesul la piscină, jacuzzi şi zonă SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă).

În cazul în care doriţi să testaţi serviciile oferite, puteţi solicita un abonament de tip DAY PASS, ce permite accesul la toate facilităţile oferite de către clubul nostru: piscină, sală de fitness, Indoor Cycling, aerobic, jacuzzi, SPA – hammam, saună uscată, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă.

Vă invităm să vizitaţi Body Art Wellness Club în cadrul RIN Grand Hotel, pe şoseaua Vitan-Bârzeşti nr. 7D-7E!

*Asteptam să ne contactaţi pentru informatii suplimentare.

Nume*

Email*

Telefon*

Mesaj

ro
* Campurile marcate sunt obligatorii.

Antrenor Personal Fitness

Dacă doriţi să fiţi îndrumaţi de un profesionist, puteţi apela la unul dintre instructorii noştri, specialişti atestaţi în Fitness, Wellness, nutriţie şi nu numai, printre ale căror responsabilităţi se regăsesc următoarele: recomandare, motivare pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră şi supraveghere.

Centrul de Fitness & Wellness Body Art Wellness Club dispune de instructori de fitness cu o vastă experienţă în domeniu, fiind foşti sportivi de performanţă, din diferite discipline sportive. Aceştia vă pot asista şi îndruma pentru a vă atinge obiectivele stabilite într-un timp cât mai limitat. Totodată, rolul antrenorului personal este acela de a se asigura că exerciţiile sunt efectuate în condiţii de maximă siguranţă.

Vă invităm să ne contactaţi pentru a obţine oferta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

initiere-inot

Body Art Wellness Club vă oferă posibilitatea de a beneficia de servicii pentru iniţiere înot copii şi adulţi. Durata unei şedinţe este de 55 minute.

Majoritatea medicilor susţin faptul că înotul este considerat a fi unicul sport recomandat pentru a fi practicat indiferent de vârstă!

Înotul are numeroase beneficii, atât pentru dezvoltarea armonioasă şi întreţinerea corpului, cât şi pentru dezvoltarea  de tip psiho-cognitiv.

Vă invităm să citiţi mai multe despre beneficiile practicării înotului pe blogul nostru – https://www.body-art.ro/despre-inot/ – şi să ne contactaţi pentru a participa la un curs şi a experimenta în mod direct avantajele acestui sport.