Secretul pentru a obţine un abdomen bine definit este arderea grăsimii. Indiferent că faci zilnic sute de abdomene sau zeci de ridicări de picioare, dacă pe abdomen ai grăsime care îţi acoperă muşchii, vei arăta ca un om care nu se antrenează.

Cum obţii, însă, abdomenul mult dorit?

În continuare îţi vom prezenta câteva sfaturi de care trebuie să ţii cont pentru a obţine abdomenul pe care ţi-l doreşti:

  • Alimentează-te corect. Cel mai important aspect este vizat de alimentaţie. Un abdomen perfect se construieşte în primul rând în bucătărie. Ai grijă să incluzi în alimentaţia ta ouă, lactate, cărnuri slabe, cereale integrale, orez, ciuperci, legume verzi şi leguminoase.

  • Hidratează-te corespunzător. Este recomandat să bei cel puţin opt pahare de apă pe zi. Se pot bea şi sucuri naturale, ceai verde şi lapte dietetic.

  • Antrenamente eficiente la sala de fitness. Vei putea ajunge la rezultatul dorit dacă combini exerciţiile speciale cu greutăţi cu antrenamentele cardio şi exerciţiile axate asupra musculaturii abdomenului.

  • Odihneşte-te suficient. Pentru a arde grăsimile şi a creşte în masă musculară ai nevoie de un somn odihnitor de cel puţin 7-8 ore.

  • Gestionează corect stresul. Cercetătorii au ajuns la concluzia că persoanele cu un grad al stresului ridicat tind să acumuleze mai multă grăsime în zona abdomenului, comparativ cu cele puţin stresate. Explicaţia specialiştilor este aceea că stresul duce la creşterea considerabilă a nivelului de cortizol din organism, hormon ce facilitează depunerile adipoase.

Pentru rezultate bune în cel mai scurt timp posibil, antrenorii Body Art Wellness Club vă stau la dispoziţie!