clase

Clase

Circuit 10k

Circuit cu diferite echipamente în care se lucrează progresiv de la una până la zece repetări din fiecare exercițiu. Când se ajunge la zece repetări, circuitul reîncepe descrescător până se ajunge la o singură repetare. Este o clasă solicitantă, care ne pune în mișcare întregul corp!

Antrenor
Alina Pascu

PUMP

Este o clasă care tonifică întregul corp și se poate realiza atât pe coregrafie, cât și static. Exercițiile se efectuează pe fond muzical, folosind diferite melodii motivaționale, ceea ce creează o atmosferă antrenantă și o stare de bine. Intensitatea crește progresiv și se pot utiliza diverse accesorii, precum gantere, discuri, bare sau steppere. Se antrenează principalele grupe musculare, iar clasa se încheie cu o etapă de relaxare care presupune mișcări de stretching ce urmăresc scăderea treptată a frecvenței cardiace.

Antrenor
Tavi

ABS & STRETCHING

ABS & Stretching se adresează centurii abdominale și integrează de la exerciții simple până la cele compuse, formate din elemente statice sau dinamice. Se realizează exerciții cu propria greutate, dar și cu accesorii precum gantere sau discuri. Clasa este structurată astfel: 30 minute exerciții CORE care tonifică și 20 minute stretching care ajută la corectarea posturii, dar și a mobilității corporale.

Antrenori
Marian, Mihai, Mike,Silviu, Gratiela, Tavi

INTERVAL TRAINING

Este o clasă în timpul căreia se lucrează întregul corp, alternând mișcările cardio cu cele de forță sau tonifiere. În timpul antrenamentului se consumă foarte multe calorii și se desfășoară pe fond muzical ceea ce aduce un plus de energie și relaxare.

Antrenor
Mike

Cycling

Indoor cycling îți propune un antrenament cardio intens care se desfășoară pe bicicletă în ritmul muzicii. Exercițiile au impact dublu atât asupra musculaturii trenului inferior, cât și asupra musculaturii inimii. Favorizează oxigenarea creierului, creează o stare generală de bine, scade stresul și stimulează sistemul imunitar. Poate fi practicat de toate categoriile de vârstă cu mențiunea că fiecare trebuie să-și dozeze efortul în mod adecvat. Este o clasă intensă unde se pot arde între 400 – 800 calorii!

Antrenori
Mihai, Mike si Silviu

AQUA GYM

Se adresează în general începătorilor, dar și celor cu condiție fizică mai dezvoltată. Practicarea acestui tip de sport are multiple avantaje: nu forțează articulațiile sau ligamentele, îmbunătătește circulația sanguină și limfatică, are efect de masaj și drenaj limfatic, ajută la eliminarea celulitei și dă o stare de vitalitate și voie bună. Antrenamentul are la bază exerciții împrumutate din alte sporturi și poate implica și folosirea unor accesorii precum gantere, bețe flexibile, săculeți. Clasa se desfășoară pe o durată de 50 de minute și îmbină în mod armonios utilul cu plăcutul.

Antrenor
Bogdan

BUTT & ARMS WORKOUT

Face parte din grupul antrenamentelor de tonifiere și este o clasă funcțională care se adresează musculaturii fesierilor în proporție de 70% și musculaturii trenului superior în proporție de 30%. Exercițiile se realizează cu toate echipamentele din dotare, însă noutatea constă în folosirea unor benzi elastice care fac posibilă executarea unor exerciții speciale pentru fesieri cu o eficiență garantată!

Antrenor
Alina Pascu

Legs & Abs

Este un antrenament care poate fi făcut cu greutatea propriului corp sau folosind greutăți mici spre medii. Asigură o tonifiere intensă a musculaturii și are la bază o tehnică de execuție corectă și atent controlată. Acest tip de exerciții asigură tonifierea tuturor grupelor musculare. Se lucrează atât trenul superior, cât și cel inferior și implică și antrenamentul cardio. Are în componență exerciții simple, dar care pot solicita foarte mult organismul. Este o clasă potrivită atât pentrut începători, cât și pentru avansați!

Antrenor
GRAȚIELA, Mihai

ÎNOT

Un antrenor profesionist cu experiență bogată de lucru, atât cu adulți, cât și cu copii, îți va fi alături pentru a te iniția în stilurile și tehnicile de înot. Fiecare clasă îți va dezvolta abilitățile de înotător și vei deprinde o nouă îndemânare folositoare, în timp ce te distrezi, te relaxezi și îți tonifiezi musculatura. Fiecare ședință durează 50 de minute, iar antrenorul îți va fi alături pe tot parcursul ei.

Antrenor
Cristi