DOTARI

Zone

Body Art Wellness Club vă pune la dispoziție echipamente moderne și dotări la cele mai înalte standarde pentru  fitness, aerobic, cycling, aqua gym, înot, jacuzzi și zona SPA.

Fitness

Sala de fitness are o suprafaţă de aproximativ 400 mp, având 63 de posturi de lucru. Aparatura profesională de fitness de tip Nautilus si Technogym, precum şi sistemul modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt vă vor face cu siguranţă să frecventaţi Body Art Wellness Club şi data viitoare. Pentru programe personalizate puteţi apela, cu încredere, la antrenorii noştri profesionişti.
Sala este împărţită în mai multe zone: zona de cardio, cu mai mult de 20 de aparate dotate cu ecran de tip LCD, zona de greutăţi libere, zona multifuncţională, studioul de personal training, zona de cabluri şi posturi fixe.

Ştiaţi că? Conform unui studiu publicat de American College of Sports Medicine, dacă aveţi un loc de muncă care vă impune un stil de viaţă sedentar, lipsit de mişcare fizică, vă sunt necesare un minimum de 30 de minute de mişcare în fiecare zi, timp de 5 zile pe săptămână sau cel puţin 20 de minute de exerciţii cardio intense, timp de 3 zile pe săptămână.

Aerobic

Suprafaţa sălii de aerobic este de peste 120 mp. Vă aşteaptăm să participaţi la peste 10 tipuri de clase, pe care le puteţi alege în funcţie de obiectivele dumneavoastră. Antrenorii noştri profesionişti sunt specializaţi pe fiecare tip de activitate. Puteţi alege între clase express de 30 min, care lucrează în special o anumită grupă musculară sau clase de 50 minute, de o intensitate mai mare, ce urmăresc creşterea rezistenţei şi tonifierea musculară. Totodată, puteţi opta între programele de dimineaţă sau cele de după-amiază.
Informaţii suplimentare privind programul claselor puteţi găsi aici.

Cycling

Cycling-ul a cunoscut o popularitate foarte mare datorită faptului că îmbină antrenamentul cardio cu cel de forţă, fiind un program relativ uşor de urmat, destinat tuturor categoriilor de vârstă. Presiunea asupra articulaţiilor este inferioară celor exercitate de alte sporturi, acest lucru putând fi explicat prin faptul că o parte din greutatea corpului este preluată de către bicicletă.
Clasele de cycling diferă ca intensitate şi se desfăşoară, pe ritm de muzică, în prezenţa unui antrenor specializat.
Sunt recomandate pentru cei care vor să slăbească, să îşi menţină sau să îşi îmbunătăţească sănătatea sistemului cardio-vascular, a sistemului imunitar, precum şi calitatea vieţii în general.
Suprafaţa sălii de cycling din cadrul Body Art Wellness Club este de circa 120 mp, aceasta fiind dotată cu 25 de biciclete de cycling.

Piscină

Piscina Body Art Wellness Club are o dimensiune de aproximativ 180 mp (20m x 9m), fiind destinată atât sesiunilor de înot sportiv, cât şi celor de relaxare. În plus, zona deţine jacuzzi, şezlonguri şi duşuri, ce vă vor oferi cu siguranţă relaxarea de care aveţi nevoie.
Designul modern al piscinei, ce include elemente de inspiraţie naturală, oferă o ambianţă reconfortantă, propice pentru această activitate.

;

Jacuzzi

Jacuzzi este zona preferată de mulţi pentru relaxarea, revigorarea şi tonifierea pe care le oferă. Efectul terapeutic al apei calde din jacuzzi permite revigorarea după o sesiune intensă de activitate fizică, cât şi ameliorarea posibilelor dureri musculare sau articulare.

Ştiaţi că?

Conform British Journal of Rheumatology, cercetările au relatat faptul că sesiunile regulate de jacuzzi ajută la stimularea metabolismului, iar efectul hidromasajului are rol în detensionarea musculaturii şi ameliorarea durerior de umeri, bazin şi de spate.

Saună

Sauna uscată din cadrul Body Art Wellness Club oferă beneficii sporite prin adăugarea efectului terapeutic al apei cu sare.

Cărămida din sare de Himalaya din care sunt formaţi pereţii saunei constituie o sursă importantă de substanţe micronutritive, cu reale beneficii pentru sănătate.

Cărămizile de sare sunt încălzite, și cu ajutorul procesului de
ionizare se produc ioni negativi care creează un climat pur, natural. Astfel, organismul este capabil să asimileze în mod natural substanţe minerale precum magneziu, calciu sau iod.

Ştiaţi că?

Unele dintre beneficiile aerului ionizat negativ sunt alinarea simptomelor cauzate de astm, probleme cardio-vasculare, bronşită, alergii şi stres.

HamMam

Hammamul, sauna umedă sau baia turcească din cadrul Body Art Wellness Club are o capacitate ce permite intrarea a 12 persoane. Hammamul a cunoscut o popularitate deosebită în Orient, iar în ultimele decenii s-a răspândit şi în Occident. Printre beneficiile hammamului se numără: curăţirea în profunzime a pielii, creşterea imunităţii şi regenerarea celulară a ţesuturilor.

Aşadar, sauna umedă este foarte eficientă în prevenirea bolilor de sezon, precum răceala, gripa, sinuzita şi bronşita, dar şi în relaxarea generală, stimularea glandei hipofize şi a glandelor suprarenale, ameliorarea simptomelor generate de astm, îmbunătăţirea respiraţiei şi ameliorarea afecţiunilor reumatice.

Duș emoțional

Pregătește-te pentru o experiență senzorială completă care trezește toate simțurile. Dușul emoțional se simte ca o ploaie plăcută într-o zi frumoasă de vară care revigorează corpul și calmează mintea. O multitudine de lumini, sunete și arome completează efectul terapeutic al apei pentru un rezultat surprinzător de armonie desăvârșită.

Dușul emoțional îți răsfață toate simțurile și ajută corpul să se răcorească după saună. În același timp, acționează că un masaj tonic și profund în urma căruia te simți relaxat și revigorat.

Duș scoțian

Alternând apa caldă cu cea rece se realizează o formă de terapie cu apa cu multiple beneficii. La finalul unui antrenament, dușul scoțian este revigorant și deosebit de sănătos. Calmează durerile musculare, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează sistemul imunitar.

De asemenea, efectele la nivelul pielii sunt uimitoare, aspectul porilor se îmbunătățește, se reduc umflăturile și cearcănele, iar cremele de hidratare se absorb în profunzime. Dușul scoțian conferă energie, iar în mod surprinzător induce simultan și somnul, există puține metode și remedii care pot să le realizeze pe ambele în mod natural.

fântâna de gheață

Fântâna de gheață revitalizează și dă fermitate pielii și poate fi folosită de mai multe ori pe parcursul unei ședințe SPA având rolul de a răcori corpul între două terapii calde precum sauna salină sau hammam-ul. Acţiunea gheţii pe pielea încălzită are un efect revigorant şi tonifiant după o baie de căldură.

Pasionații de sport care preferă un antrenament intens cu siguranță vor aprecia efectele terapeutice ale fântânii de gheață: accelerează recuperarea musculară, reduce inflamațiile și diminuează acidul lactic rezultat în urma efortului fizic.