Promoții

Promoții

Women only: 30% reducere la toate abonamentele între 1 și 18 martie

La Body Art Wellness Club, sărbătorim începutul primăverii cu un mărtișor special pentru doamne: 30% reducere la toate abonamentele, între 1 și 18 martie.

Ești o împătimită a sportului sau, dimpotrivă, ești la început de drum și încă nu știi ce tip de antrenament ți se potrivește? La Body Art Wellness Club, tu alegi abonamentul care corespunde cel mai bine obiectivelor tale, îl personalizezi în funcție de antrenamentul, durata și intervalul orar pe care le preferi și până pe 18 martie ai 30% reducere.

Abonamentul ALL

Oferă acces la toate serviciile Body Art Wellness Club.

Abonamentul DRY

Include accesul la sala de fitness, spinning, aerobic şi zona SPA – saună uscată, duş emoţional, duş scoţian, hammam, fântână de gheaţă.

Abonamentul WET

Include accesul la piscină, jacuzzi şi zona SPA – saună uscată, duş emoţional, duş scoţian, hammam, fântână de gheaţă.

Abonamentele se pot contracta pe o perioadă de: 1 lună (WINDOW), 3 luni (FOCUS), 6 luni (TONUS) sau 12 luni (ACTIV), iar accesul poate fi de tip DAY Time (06:00-16:00) sau FULL Time (06:00-22:00).

În funcție de durata abonamentului ai un număr de Guest pass-uri incluse, iar abonamentele cu o durata între 3 și 12 luni cuprind și un număr de ședințe cu antrenor personal.

Abonamentele cu durata de 6 sau 12 luni pot fi suspendate de maxim două ori pe toată durata valabilității acestora, iar perioada cumulată a celor două suspendări nu poate să depășească 30 de zile.

Promoția nu se cumulează cu alte oferte ale clubului, este supusă unor termeni și condiții și este valabilă în perioada 1 – 18 martie 2023 la achiziționarea oricărui abonament.

Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la numărul de telefon 0731.111.113 sau trimiteţi un e-mail la contact@body-art.ro.

CONTACT

Solicită ofertă personalizată